INICIA EL SEGON CICLE DELS TALLERS PARTICIPATIUS A FINALS DE NOVEMBRE

A finals del mes de novembre s’iniciarà en diferents pobles la segona fase de participació per a la redacció de la Carta del Paisatge de la Conca de Barberà. L’objectiu és que les persones i entitats de la comarca reforcin el seu vincle amb el paisatge de la comarca.

Els tallers es celebraran els dies: 26 de novembre a Conesa a la Sala del Ball (baixos del Cafè de Conesa), el 27 de novembre al Local Social de Les Piles, el 28 de novembre al Local Social (baixos de l’ajuntament) de Vilaverd i el 30 de novembre a la Sala Cal Mateu (C. Major, 8) de Solivella. En aquest segon cicle es treballarà de manera compartida, els objectius de qualitat paisatgística de la Conca de Barberà.

Tots els tallers participatius es realitzen a les 18.30h i hi pot participar qualsevol ciutadà o entitat que gestioni, protegeixi, o tot i no tindre-hi una implicació directa, vulgui assumir alguna responsabilitat vers el paisatge de la comarca. Totes les persones interessades en participar-hi s’han d’inscriure prèviament: https://goo.gl/KZFs1m

Montblanc, 12 de novembre de 2018

2n cicle cartell

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s